آغاز هشتمین دوره مسابقات ملی کمیکار در دانشگاه علم وصنعت ایران

هشتمین مسابقه ملی کمیکار صبح روز چهارشنبه 8 آبان ماه 1392 و با شرکت 65 تیم دانشجویی در دانشگاه علم وصنعت ایران آغاز به کار کرد.

دکتر فتحیان، معاون آموزشی دانشگاه، در بخشی از مراسم افتتاحیه هشتمین مسابقه ملی کمیکار اظهار داشت: امیدوارم برگزاری همایش‌ها و رقابت‌های علمی دانشجویان رشد و گسترش بیش از پیش پیدا کنند، چرا که برگزاری همایش‌ها و مسابقات علمی دانشجویان باعث ایجاد خلاقیت‌، تحول و جهش در نیل به قله‌های علم خواهد بود و با توجه به اینکه کشور ما با بیش از 5/4 میلیون دانشجو و 2500 موسسه آموزش عالی در جایگاه پانزدهم تولید علم در دنیا قرار دارد، به نظر می‌رسد برگزاری این قبیل گردهمایی‌های دانشجویان کمک زیادی در دست‌یابی به قله‌های علم خواهد کرد.

وی در پایان صحبت‌های خود گفت: امیدوارم که برگزاری این دوره از مسابقات همراه با امید، نشاط و تحول در حوزه مهندسی شیمی و مایه خیر و برکت برای کشور باشد.

دکتر موحدی راد عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و دبیر مسابقات نیز به ارائه گزارشی از روند برگزاری هشتمین مسابقه کمیکار پرداخت و گفت: اولین دوره این مسابقات 8 سال پیش در دانشگاه علم وصنعت برگزار شد و بسیار خوشحالیم که بعد از 8 دوره دوباره این دانشگاه میزبان است.

وی افزود: اولین نوع از مسابقات کمیکار در سال 1999 در امریکا برگزار شد و همچنان نیز برگزار می‌شود. دبیر هشتمین مسابقه کمیکار گفت: اضافه شدن بخش ایده‌های برتر، افزایش تعداد تیم‌های شرکت کننده، در بخش دانشجویی و دانش‌آموزی از تفاوت‌های این دوره از رقابت‌ها نسبت به دوره‌های پیشین آن می‌باشد.

دکتر موحدی راد گفت: در پایان این رقابت‌ها جوایزی در حوزه عملکردی، پوستری، ایده‌های برتر و مجموع دو بخش عملکرد و پوستر به تیم‌های برتر اهدا خواهد شد.

همچنین در ابتدای این مراسم دکتر صادقی رئیس دانشگاه مهندسی شیمی به ارائه گزارشی از موفقیت‌های این دانشکده پرداخت و در قسمت پایانی مراسم افتتاحیه نیز دکتر تقی خانی دبیر انجمن مهندسی شیمی نیزگزارشی از فعالیت‌های این انجمن ارائه داد.

گفتنی است در حاشیه این مسابقه، نمایشگاهی از مقالات پوستری و دستاوردهای دانشجویان مهندسی شیمی در مجتمع حضرت امام خمینی (ره) برپا می‌باشد.

لازم به ذکر است این دوره از رقابت‌ها، عصر روز پنجشنبه، نهم آبان ماه 92، با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان خواهد داد.